رفتن به محتوا
خدمات ریمپ کلوت و آپدیت موتور کلوت

خدمات ریمپ کلوت و آپدیت موتور کلوت

خودروی کلوت مجهز به ایسیو دلفی (DELPHI) مدل MT62.1 میباشد که جزو ایسیو های استفاده شده در خودرو های چینی با استاندارد آلایندگی یورو 5 است. در این ایسیو از نرم افزار و سخت افزار بروز با تکنولوژی بالا استفاده شده که مجموعه ما خدمات آپدیت و ریمپ کلوت را به شکل تخصصی و با دو سال ضمانت کتبی خدمت شما عزیزان ارائه میکند.

البته ناگفته نماند که پیشنهاد ما برای خودرو هایی غیر از خودروهای تولید داخلی، آپدیت موتور و گیربکس است. زیرا در این خودرو ها از سیستم های بروز و حساس استفاده شده که همین موضوع عمر پروسه ریمپ کلوت را از ریمپ خودرو های داخلی متفاوت میسازد و گاها دیده شده که این خودروها پس از انجام ریمپ توسط شخص های مبتدی، از حالت کارکرد عادی خارج شده و افت توان و گشتاور زیادی پس از ریمپ در این خودرو ها مشاهده میشود.

به همین علت مجموعه ما با انجام آپدیت های شرکتی میتواند بهبود عملکردی خودرو را در استاندارد ترین و ایمن ترین حالت با تاییدیه شرکت، خدمت شما عزیزان ارائه نماید.

همچنین بخوانید: خدمات حرفه ای ریمپ ایسیو خودرو

ضعف های نرم افزاری خودرو کلوت چیست ؟

  • تاخیر زیاد پدال گاز
  • کپ بین دنده ها
  • لگ زیاد توربو
  • ناک موتور به علت  کالیبراسیون یورو 5 و کیفیت پایین سوخت موجود در کشور و نا هماهنگی با شرایط جوی ایران
  • بالا بودن دمای آب
  • مصرف سوخت بالا

پس از آپدیت موتور خودرو به شکل محسوس تغییر خواهد کرد و این تغییر باعث افزایش کیفیت رانندگی و افزایش طول عمر موتور خواهد شد.

پس از آپدیت موتور خودرو به شکل محسوس تغییر خواهد کرد و این تغییر باعث افزایش کیفیت رانندگی و افزایش طول عمر موتور خواهد شد.

معرفی 7 مزیت ریمپ کلوت و آپدیت موتور کلوت

  1. کاهش دمای آب
  2. بهینه سازی مصرف سوخت
  3. کاهش لگ توربو که باعث افزایش شتابگیری و افزایش گشتاور در دور موتور های پایین تر میشود
  4. رفع ناک موتور که باعث افزایش طول عمر موتور میشود
  5. کاهش تاخیر پدال گاز که باعث افزایش کیفیت رانندگی میشود
  6. رفع کپ بین دنده ها
  7. افزایش توان و گشتاور

مزایای ریمپ و آپدیت موتور کلوت چیست ؟

 بررسی خودروی کلوت

خودروی مکس موتور کلوت یکی از خودرو های پیکاپ شاسی بلند محبوب در بازار خودرو است. تاریخچه این خودرو به کشور چین و شرکت دایون (DAYUN) برمیگردد. در واقع خودروی کلوت همان پیکاپ دایون است که شرکت ماموت خودرو پس از اجرای قرارداد با شرکت دایون و تاسیس مکس موتور، اقدام به  وارد کردن پیکاپ دایون و تغییر نام این خودرو به کلوت و داخلی سازی آن نمود.

نام کلوت در واقع از دو بخش کل (به معنی آبادی) و لوت ( به معنی کویر لوت) تشکیل شده که در نتیجه کلمه ی کلوت معنیه تپه های مرتفع کویری پیدا میکند. پس از اجرای قرارداد همکاری بین این دو شرکت و ورود این خودرو به کشور، اقدامات داخلی سازی این خودرو توسط مکس موتور (ماموت خودرو) گرفته شد که در ابتدا، پیشرانه ی 2 لیتری برای این خودرو انتخاب شده بود که پیش از عرضه در بازار، تصمیم مکس موتور برای انتخاب موتور این خودرو تغییر کرد.

آشنایی با موتور خودروی کلوت

در نتیجه موتور 2.4 لیتری توربو با کد 4K22 از شرکت میتسوبیشی با قدرت 215 اسب بخار و گشتاور 320 نیوتن متر استفاده شد که در واقع این موتور همان موتور استفاده شده در خودروی آسنا اتوماتیک است. خودروی کلوت از سال 1400 با گیربکس 6 دنده ی دستی در بازار عرضه شد و پس از حدود یک سال در اواسط سال 1401 خودروی کلوت را با گیربکس نیز تولید کرد که تفاوت مدل اتوماتیک با دستی فقط نوع گیربکس و داشبورد جدید با پنل لمسی برای سیستم تهویه بود.

نقاط قوت و ضعف خودروی کلوت

اگر بخواهیم از نقاط قوت و ضعف این خودرو صحبت کنیم، از نظر نقاط قوت میتوان به موتور استفاده شده از شرکت میتسوبیشی، دو دیفرانسیل بودن با سه حالت مختلف (4H،4L،2H) و قفل دیفرانسیل برای دیفرانسیل عقب و توانایی آفرود نه چندان بد اشاره کرد. از نظر نقاط ضعف نیز میتوان به طراحی ظاهری پیش پا افتاده و ساده، خدمات پس از فروش ضعیف و ناهماهنگی ضرایب گیربکس با شیب گراف گشتاور خودرو در مدل دنده دستی اشاره نمود.

همچنین مصرف سوخت این خودرو در حالت ترکیبی به حدود 10.3 لیتر در هر صد کیلومتر میرسد که با توجه به توان و گشتاور تولیدی از موتور استفاده شده در این خودرو و وزن 1920 کیلوگرمی، مصرف قابل قبولی میباشد.

متاسفانه مکس موتور در خودروی کلوت از نظر آپشن و سیستم های استفاده شده کمی ضعیف عمل کرده. در قسمت سیستم های کمک راننده این خودرو تنها مجهز به کروز کنترل و سیستم کنترل پایداری میباشد. در بخش ترمز نیز خودروی کلوت مجهز به سیستم های ترمز ضد قفل، توزیع نیروی ترمز، ترمز کمکی و کنترل ترمز ها در پیچ (CBS) میباشد.

همچنین این خودرو از آپشنهای مثل فرمان هیدرولیکی با دکمه های کنترل کروز کنترل و مالتی مدیا بر روی فرمان، سیستم صوتی با 8 بلندگو و مانیتور 9 اینچی لمسی مجهز به نویگیشن و دوربین دنده عقب، دو ایربگ برای راننده و سرنشین جلو، ورود به خودرو بدون کلید، استارت دکمه ای، سیستم تهویه اتوماتیک، صندلی راننده 6 حالته برقی و آینه های جانبی برقی مجهز به گرمکن بهره میبرد.

چرا ریمپ ایسیو کلوت با نکست استپ را انجام دهیم؟

چرا ریمپ کلوت با نکست استپ؟

مجموعه نکست استپ به دلیل داشتن دستگاه های پروگرامینگ تخصصی و دانش ریمپ یکی از مراکز ریمپ و آپدیت تخصصی در ایران میباشد همچنین تمام خدمات مجموعه نکست استپ همراه با دو سال گارانتی کتبی خدمت مشتریان عزیز ارائه میگردد که یکی از خدمات ما ریمپ کلوت میباشد.

آیا ریمپ ایسیو کلوت ضرر دارد یا خیر؟

اگر این کار به صورت تخصصی انجام شود علاوه بر کار کرد بهینه و راندمان بهتر موتور موجب افزایش طول عمر موتور خودرو میشود، اما اگر ریمپ ایسیو حرفه ای و زیر نظر متخصصان انجام نشود سبب آسیب های جبران ناپذیری به موتور خودرو خواهد شد.

مشکلات گیربکس کلوت در چیست ؟

  • تاخیر تعویض دنده: در برخی موارد، تعویض دنده در گیربکس کلوت با تاخیر انجام می شود. این امر می تواند باعث کندی شتابگیری و یا لرزش خودرو شود.
  • مصرف سوخت بالا: گیربکس کلوت نسبت به گیربکس های دستی، مصرف سوخت بیشتری دارد. این امر به دلیل پیچیدگی بیشتر گیربکس های اتوماتیک است.
  • هزینه تعمیر و نگهداری بالا: گیربکس های اتوماتیک نسبت به گیربکس های دستی، هزینه تعمیر و نگهداری بیشتری دارند. این امر به دلیل قطعات پیچیده تر و حساس تر این گیربکس ها است.

چند نمونه از معایب پیکاپ کلوت

شتاب پایین: کلوت به دلیل استفاده از موتور 2 لیتری توربوشارژر، شتاب چندان بالایی ندارد. شتاب صفر تا صد این خودرو حدود 15 ثانیه است که برای یک پیکاپ، رقم چندان مناسبی نیست.

تاخیر پدال گاز: در برخی موارد، تاخیر پدال گاز در کلوت احساس می شود. این امر می تواند باعث کندی شتابگیری خودرو شود.

ضرایب نامناسب گیربکس: گیربکس کلوت 6 سرعته اتوماتیک است و توسط شرکت ZF آلمان تولید می شود. این گیربکس عملکرد مناسبی دارد، اما در برخی موارد، ضرایب آن نامناسب است. این امر می تواند باعث کندی شتابگیری و یا لرزش خودرو شود.

استفاده گسترده از تریم پلاستیکی: در کابین کلوت از تریم پلاستیکی زیادی استفاده شده است. این امر باعث کاهش کیفیت کابین و احساس ارزان قیمت بودن آن می شود.

مصرف سوخت بالا: کلوت نسبت به سایر پیکاپ های موجود در بازار، مصرف سوخت بالایی دارد. این امر به دلیل استفاده از موتور توربوشارژر و وزن بالای خودرو است.

روش های دیگر تیونینگ کلوت چیست ؟

شما میتوانید به سه روش دیگر این خودرو را تقویت کنید:

1- داون پایپ

یکی از ایرادات خودروهای توربو سرخ شدن منیفولد اگزوز در حالت رانندگی پر فشار میباشد که شما میتوانید با استفاده از داون پایپ این مشکل را حل کنید.

2- انتخاب شمع با کد حرارتی مناسب

فشار اضافی هوای ورودی در موتور به علت وجود توربو و تراکم دینامیک در این خودرو بالا است که همین عمر باعث افزایش دمای احتراق خواهد شد که در صورت استفاده از شمع های معمولی یا شمع با کد حرارتی اشتباه، پدیده ناک در موتور رخ میدهد که باعث افت توان و گشتاور و کاهش طول عمر موتور میشود. مهم ترین اصل در انتخاب شمع برای موتور های توربو، انتخاب شمع با کد حرارتی مناسب میباشد تا بهترین حالت احتراق را داشته باشیم.

3- واترمتانول اینجکشن

در خودرو های توربو مثل کلوت میتوان از کیت واتر متانول استفاده کرد که به منظور بهبود کاربرد خودرو های توربو از طریق کاهش دمای احتراق و افزایش کیفیت احتراق استفاده میشود.

ریمپ چگونه باعث بهبود عملکرد سیستم دیسک و صفحه میشود؟

یکی از مزایای ریمپ تخصصی جلوگیری از بالا بردن دور موتور و باز ماندن دریچه گاز در دنده های یک و دو و سرعت های پایین میباشد که همین موضوع سبب هماهنگی بیشتر موتور و گیربکس میشود و باعث افزایش طول عمر دیسک و صفحه میشود.

علت سرخ شدن کاتالیزور کلوت چیست ؟

علت اصلی حرارت بیش از حد منیفولد دود به خاطر کیفیت پایین بنزین و کاتالیزور آن میباشد البته این اتفاق خیلی خطرناک نیست اما در طولانی مدت باعث آسیب رسیدن به کاتالیزور و قطعات و واشرهای نزدیک به منیفولد دود میشود.

راه حل رفع مشکل حرارت بالای کاتالیزور کلوت چیست ؟

  • ریمپ و آپدیت ایسیو
  • رانندگی کم فشار
  • عدم حرکت به صورت دنده مرده
  • استفاده کردن از بنزین سوپر
  • استفاده از اکتان اورجینال
  • استفاده از داون پایپ
پیشنهاد مطالعه: کاربرد هدرز ، تقویت سیستم خروج دود ماشین در تقویت سیستم خودرو کلیک کنید .

داون پایپ چیست؟

داون پایپ لوله ای توخالی است که جایگزین کاتالیزور میشود و باعث افزایش جریان خروج دود موتور و کاهش دمای منیفولد اگزوز میشود که در نتیجه باعث افزایش طول عمر توربو و موتور خودرو خواهد شد و افزایش توان و گشتاور را با خود به همراه دارد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − چهار =